Waar ligt het eiland Matukad van Expeditie Robinson?

Zoals elk jaar speelt het programma Expeditie Robinson zich af op een onbewoond eiland waar de kandidaten moeten proberen te overleven. In 2016 zijn ze op het eiland 'Matukad', maar ik kan hier niets over vinden. Is het mogelijk om hier naartoe te gaan?

Top Answer:

Vorig jaar speelde het spel zich af op ' Sabitan Laya', in De Filipijnen. Ook dit jaar hebben ze gekozen voor een eiland in die buurt, Matukad ligt voor de kust van Caramoan National Park. Het is onderdeel van de Malarad eilanden.

Het productieteam van Expeditie Robinson heeft hiervoor gekozen omdat ze in De Filipijnen makkelijk de mensen konden vinden die kunnen helpen met het opzetten van de verschillende hindernissen die bij de opdrachten worden gebruikt.

Afvallerseiland ligt dit jaar nog dichter bij de kust, dit is Lahos eiland, niet ver van Matukad uit de buurt.

Ook worden in de internationale versies van Expeditie Robinson in Amerika en andere landen gebruik gemaakt van dezelfde eilanden.

Other Answers:

Wel grappig dat ze, in tegenstelling tot de vorige serie niet hebben gekozen voor een fictieve naam van het eiland. Matukad is gewoon vrij te bezoeken, en is zelfs vrij toeristisch. Op delen van het eiland die buiten de camera blijven, zijn gewoon toeristen en Philipijnen te vinden.

Het eiland is Catanaguan, kampen zijn gevestigd in het noorden bij het schiereiland

Related tweets:

No tweets about this topic yet. Tweet us at @trvlthoughts to contribute!

Tagged:

This topic has not been tagged yet.

Information:

This topic has been viewed 578 times and has 3 replies.

Add a new reply

Replying to 'Waar ligt het eiland Matukad van Expeditie Robinson?'.